Η...προφητεία του Τιμούρ στο enwsi.gr για την ΑΕΚ του (VIDEO)

Κυπριακά σενάρια για Κετσπάγια και ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν την επιστροφή του στην ΑΕΚ, αυτή τη φορά ως προπονητής, ο αγαπημένος “τρελός καραφλός” της εξέδρας, είχε μιλήσει στη κάμερα του enwsi.gr και στην εκδήλωση για τα 90 χρόνια της ΑΕΚ.

Ο Γεωργιανός τεχνικός είχε αναφερθεί για την παρουσία του στην Ένωση, για τις ωραίες στιγμές που πέρασε με τον “δικέφαλο” στο στήθος και στην ερώτηση αν θα αναλάμβανε τα ηνία της ομάδας, είχε απαντήσει “κανείς δεν ξέρει” .
Δύο χρόνια μετά τα προφητικά του λόγια, όλα είναι έτοιμα να γίνουν πραγματικότητα…

Αναλυτικά τι είχε δηλώσει στη κάμερα του enwsi.gr

Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην εκδήλωση και που είχα την τύχη να παίξω σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Παρότι αυτήν τη στιγμή έχει κάποια προβλήματα, θα βρει το δρόμο της. Έτσι όπως έχω ακούσει γίνονται προσπάθειες και σε ένα χρόνο θα την παρακολουθήσουμε ξανά στην πρώτη κατηγορία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Στιγμές είχαμε πολλές και ωραίες στην ΑΕΚ. Πήραμε δύο κύπελλα, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό έχει εκτιμήσει ο κόσμος, για αυτόν παίζαμε“.
Στην ερώτηση αν θα το δούμε ξανά στην Ένωση είχε απαντήσει: “Αυτή τη στιγμή δουλεύουμε. Δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να γίνει στο μέλλον”. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X