Θέλει να μείνει στην ΑΕΚ ο Μανωλόπουλος

Τα Τρίκαλα σκέφτονται και τον Μανωλόπουλο
Photo Credits: INTIME

Ένα από τα ζητήματα ενόψει της νέας σεζόν στην ΑΕΚ, είναι το τι θα γίνει όσον αφορά τους συνεργάτες του Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Σλοβένου κόουτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, εμφανίζεται διατεθειμένος να παραμείνει στον «δικέφαλο», με την εφημερίδα «ΩΡΑ των σπορ» να αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα, ότι έχει δεχθεί προτάσεις από το εξωτερικό για πρώτος προπονητής, ενώ κάνει λόγο και για ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό.

Το εν λόγω δημοσίευμα, αναφέρει μεταξύ άλλων: «Όσον αφορά την επόμενη σεζόν, οι πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ» αναφέρουν ότι ο Μανωλόπουλος επιθυμεί να παραμείνει στην «Ένωση». Άλλωστε και ο Ζντοβτς έχει πολύ καλές εντυπώσεις από τον συνεργάτη του και επιθυμεί να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της «ΩΡΑΣ των σπορ», ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει δεχθεί ήδη προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού και μάλιστα για να αναλάβει το πόστο του πρώτου προπονητή. Οι πηγές μας, αναφέρουν επίσης ότι ενδιαφέρον για τον Έλληνα τεχνικό, έχει δείξει και ο Παναθηναϊκός, αφού ο Αργύρης Πεδουλάκης τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και άλλωστε οι δυο τους, έχουν συνεργαστεί κατά το παρελθόν στους «πράσινους».

Αναμφίβολα, πρόκειται για πολύ δελεαστικές προτάσεις από το εξωτερικό, ενώ και η προοπτική του Παναθηναϊκού (σ.σ. έστω και σαν συνεργάτης), δεν θα άφηνε αδιάφορο κανέναν, με δεδομένο ότι η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Ωστόσο, ο Μανωλόπουλος είναι διατεθειμένος να παραμείνει στην ΑΕΚ και δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει από τον πάγκο των «κιτρινόμαυρων». Σε αυτό το σημείο, αξίζει να επισημάνουμε ότι τα Τρίκαλα που αναζητούν πρώτο προπονητή μετά από την αποχώρηση του Κώστα Φλεβαράκη, εξετάζουν και την περίπτωση του Μανωλόπουλου. Σε κάθε περίπτωση όμως, ο Έλληνας κόουτς θέλει να συνεχίσει δίπλα στον Γιούρι Ζντοβτς, στον πάγκο της ΑΕΚ».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X