«Καυτή» εβδομάδα αποφάσεων

Απόλυτη στήριξη Αγγελόπουλου σε Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς επέστρεψε στην Ελλάδα, έπειτα από τις ολιγοήμερες διακοπές του στην Σλοβενία και πλέον ετοιμάζεται να… τρέξει όλα τα σημαντικά θέματα της ΑΕΚ, τα οποία αφορούν στον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Ο Σλοβένος προπονητής αναμένεται να συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και με παίκτες της ομάδας.

Θέλει όσο τίποτα να δημιουργήσει μια ΑΕΚ δυνατή, μια ΑΕΚ που θα παλεύει για την κορυφή και θα φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Για το λόγο αυτό ο Γιούρι Ζντοβτς επέστρεψε στη χώρα μας, ώστε να μπει πλήρη εφαρμογή ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής θα συναντηθεί με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να τεθεί επί τάπητος το πλάνο της νέας σεζόν, αλλά και να παρθούν αποφάσεις σχετικά με τα μεταγραφικά της ομάδας.

Επιπλέον, εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο αναφορικά με τους παίκτες που θα συνεχίσουν στο ρόστερ της Βασίλισσας, αλλά και γι αυτούς που θα αποχωρήσουν, ώστε να υπάρξει χώρος για νέες κινήσεις. Το «ξανθό σκυλί» έχει κατασταλλάξει στο ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν και αναμένεται να γίνει γνωστό εντός των επόμενων ημερών.

Και ο Μάκης Αγγελόπουλος, όμως έχει ενεργό ρόλο στα μεταγραφικά της Βασίλισσας. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θα έχει συναντήσεις με ατζέντηδες, οι οποίοι έχουν κάνει τις προτάσεις τους για παίκτες και αναμένεται να αξιολογήσει τα δεδομένα, ώστε να προχωρήσει η ομάδα στις επόμενες κινήσεις. Άλλωστε, το μεγάλο «όπλο» της ΑΕΚ στο κομμάτι των μεταγραφών είναι πως έχει την δυνατότητα να καλύψει όλα τα «θέλω» κάθε παίκτη που έχει βάλει στο στόχαστρο.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X