Η ξεχωριστή σχέση του Ζντοβτς με τον Πρέπελιτς

Η ξεχωριστή σχέση του Ζντοβτς με τον Πρέπελιτς
Photo Credits: INTIME

Το νέο όνομα που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό παζάρι, για την ΑΕΚ, είναι αυτό του Κλέμεν Πρέπελιτς. Ο Σλοβένος γκαρντ είναι free agent, έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την Όλντενμπουργκ και είναι μία από τις περιπτώσεις που απασχολούν τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο προπονητής της Ένωσης, άλλωστε, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον 23χρονο άσ.

Πρέπελιτς και Ζντοβτς γνωρίζονται καλά από την κοινή θητεία τους στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Ο νεαρός άσος το περασμένο καλοκαίρι πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, έχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη του «ξανθού σκυλιού». Χαρακτηριστικό το γεγονός πως ήταν τρίτος σκόρερ της ομάδας με 9,2 πόντους κατά μέσο όρο, πίσω από Ζόραν Ντράγκιτς και Γιάκα Μπλάζιτς, οι οποίοι ήταν οι βασικοί… πυλώνες της επίθεσης.

Παράλληλα, ο «Πρέπε» βοήθησε και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, μετρώντας 4,2 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ. Οι εμφανίσεις του, μάλιστα τον βοήθησαν ώστε να κερδίσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στην Όλντενμπουργκ, αγωνιζόμενος στο γερμανικό πρωτάθλημα. Και αυτό το οφείλει -σε μεγάλο βαθμό- στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ζντοβτς στο περασμένο Eurobasket.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X