Το πλάνο του Ζντοβτς σε πλήρη εφαρμογή

Το πλάνο του Ζντοβτς σε πλήρη εφαρμογή
Photo Credits: INTIME

Από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, έθεσε έναν και μοναδικό στόχο: Να επαναφέρει την Ένωση στην κορυφή. Είναι διατεθειμένος να το πετύχει με κάθε τρόπο και αυτό το καλοκαίρι δουλεύει πάρα πολύ, μαζί με τον Μάκη Αγγελόπουλο, για να πετύχει τον στόχο του. Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει πολύ υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν, κάτι που φαίνεται από τα πρώτα ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Το «ξανθό σκυλί» θέλει η ΑΕΚ της νέας σεζόν να είναι ένα σκαλί πάνω. Να είναι μια ομάδα που θα έχει την φιλοσοφία που θέλει να περάσει ο Σλοβένος, όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, ενώ στην επίθεση βασίζεται πολύ στο περιφερειακό σουτ, αλλά και στην ταχύτητα. Αυτό, άλλωστε, μαρτυρούν περιπτώσεις όπως ο Βασιλειάδης και ο Πρέπελιτς, οι οποίοι είναι δεινοί σκόρερ και στην καλή μέρα τους αλλάζουν τις ισορροπίες.

Είναι εμφανές πως ο Ζντοβτς θέλει να αλλάξει πολλά σε σχέση με πέρυσι. Θέλει να δημιουργήσει από την αρχή μαι ΑΕΚ πρωταγωνίστρια, που θα έχει ταυτότητα, συνοχή και χημεία στο παιχνίδι της, ενώ δεν θα κάνει τις διαφορές που δημιουργεί με κόπο. Το κυριότερο, όμως, θέλει να φτιάξει μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή, ακριβώς όπως είναι και η στάση ζωής του στο μπάσκετ…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X