Βλέπουν... ζεστά τον Πρέπελιτς

Βλέπουν... ζεστά τον Πρέπελιτς
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Βασιλειάδης βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, η οποία δείχνει πως οι μεταγραφικές κινήσεις της θα έχουν -εντυπωσιακή- συνέχεια. Αυτό διότι το όνομα του Κλέμεν Πρέπελιτς βρίσκεται σε περίοπτη θέση, τις τελευταίες ώρες, στην κιτρινόμαυρη ατζέντα, με τον διεθνή γκαρντ να κερδίζει… πόντους στο μπλοκάκι του Γιούρι Ζντοβτς.

Και πώς να μην συμβεί κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία στην εθνική ομάδα της Σλοβενίας. Το «ξανθό σκυλί» κατά τη διάρκεια της θητείας του στην εθνική ομάδα της χώρας είχε δώσει πρωταγωνιστικό ρόλο στον νεαρό άσο, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του καθ’ όλη τη διάρκεια του περασμένου Eurobasket.

Ο «Πρέπε» αποτελούσε επιλογή Ζντοβτς από τις πρώτες μέρες του Σλοβένου προπονητή στην Ένωση, τον περασμένο Δεκέμβριο, όμως το συμβόλαιο με την Όλντενμπουργκ έμοιαζε… απαγορευτικό για να γίνει κάποιο deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πλέον, ο 23χρονος γκαρντ είναι ελεύθερος στην αγορά, ο Ζντοβτς τον… σκανάρει για τα καλά και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η περίπτωσή του εντός των επόμενων ημερών, ώστε να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με την έκβαση της υπόθεσης.

Όπως και να’χει η ΑΕΚ με το… καλημέρα δείχνει τις προθέσεις της και «χτυπάει» σε όλα τα μέτωπα, ψάχνοντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε όλες τις θέσεις του έμψυχου δυναμικού της.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X