Από ελληνική αγορά «παίζει» ο Λουτσέσκου

Από ελληνική αγορά «παίζει» ο Λουτσέσκου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι αναζητήσεις της ΑΕΚ για τον προπονητή που θα αναλάβει την επόμενη σεζόν στρέφονται κατά κύριο λόγο στην αγορά του εξωτερικού. Εντός συνόρων, οι επιλογές που θα μπορούσαν να σταθούν στην Ενωση είναι ελάχιστες, αλλά μία από αυτές αφορά τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Η εκτίμηση των «κιτρινόμαυρων» υπεύθυνων στο πρόσωπο του Ρουμάνου τεχνικού είναι δεδομένη και υπό προϋποθέσεις, μπορεί να είναι επιλογή που θα «παίξει» γερά για τον πάγκο της ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν τη δουλειά που έχει παρουσιάσει ο Λουτσέσκου στην Ξάνθη. Βέβαια, ανανέωσε πρόσφατα και μπορεί να υπάρξει κίνηση μόνο εφόσον υπάρχει συμφωνία με τον Πανόπουλο. Το μεγάλο θετικό του Λουτσέσκου είναι η γνώση της ελληνικής αγοράς, η δυνατότητα για άμεση αξιολόγηση του δυναμικού της ΑΕΚ, αλλά και οι καλές επαφές – και μέσω του πατέρα του – στο διεθνές ποδόσφαιρο.

Άλλο συν στον Λουτσέσκου είναι πως μπορεί να αναλάβει άμεσα. Δεν θα χρειαστεί μεγάλες διαπραγματεύσεις, είναι φιλόδοξος και θέλει εδώ και καιρό να κάνει το βήμα παραπάνω, είναι προπονητής με ικανότητες. Αν δεν υπάρξει άμεσα κάτι δυνατό από το εξωτερικό, τότε ενδεχομένως ο Λουτσέσκου να παίξει δυνατά για τον πάγκο της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X