Στο μυαλό του Ζντοβτς, οι Πρέπελιτς και Κλόμπουτσαρ

Στο μυαλό του Ζντοβτς, οι Πρέπελιτς και Κλόμπουτσαρ
Photo Credits: INTIME

Πολλές είναι οι περιπτώσεις των παικτών που απασχολούν τον Γιούρι Ζντοβτς ενόψει της νέας σεζόν με την ΑΕΚ και φυσικά δεν περνούν απαρατήρητοι και κάποιοι συμπατριώτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, μεταξύ άλλων εξετάζονται και δύο περιπτώσεις διεθνών Σλοβένων παικτών και συγκεκριμένα αυτές των Κλέμεν Πρέπελιτς και Γιάκα Κλόμπουτσαρ. Ξεκινάμε από τον πρώτο, που δεν είναι άγνωστη περίπτωση, αφού ήταν και κατά την διάρκεια της φετινής σεζόν, μέσα στις σκέψεις του Ζντοβτς.

Ο Πρέπελιτς είναι σούτινγκ γκαρντ 23 ετών (1.91μ.), ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Όλντενμπουργκ, με την οποία και τερμάτισε στην 2η θέση της κανονικής σεζόν, αν και στα play offs έμεινε έξω από την πρώτη φάση, από την ομάδα-έκπληξη της Ουλμ, που έχει φτάσει και στους τελικούς.

Σε 33 συμμετοχές φέτος στην Μπουντεσλίγκα (29 στην κανονική σεζόν και 4 στα play offs), είχε μέσο όρο 9,9 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3,3 ασίστ ανά αγώνα, σουτάροντας με 91% στις βολές, με 57,9% στα δίποντα και με 36,1% στα τρίποντα, παίζοντας για 23:12” ανά ματς.

Από την άλλη μεριά, ο Κλόμπουτσαρ είναι 29 χρονών (1.98μ.) και έχει την ικανότητα να αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις της περιφέρειας, δηλαδή στις δύο θέσεις των γκαρντ, αλλά και ως σμολ φόργουορντ. Φέτος, αγωνίστηκε με την φανέλα της Μπουγιούκσεχιρ, ομάδα της Κωνσταντινούπολης, που τερμάτισε στην 13η θέση ανάμεσα σε 16 ομάδες και έτσι πέτυχε τον στόχο της παραμονής.

Ο Κλόμπουτσαρ είχε 29 συμμετοχές στην κανονική σεζόν του πρωταθλήματος Τουρκίας και είχε μέσο όρο 10,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι, σουτάροντας με 77,5% στις βολές, με 53,6% στα δίποντα και με 28,9% στα τρίποντα. Μάλιστα, τερμάτισε τη σεζόν στην 11η θέση των κορυφαίων παικτών της τουρκικής λίγκας στις ασίστ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X