Γι αυτό θέλει τον «Βάσκο» ο Ζντοβτς

Γι αυτό θέλει τον «Βάσκο» ο Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Ο Κώστας Βασιλειάδης είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ, στην παρούσα φάση, στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Έλληνας φόργουορντ κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Γιούρι Ζντοβτς, σε συνεννόηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο «τρέχουν» όλες τις διαδικασίες, ώστε ο «Βάσκος» να φορέσει τα κιτρινόμαυρα τη νέα σεζόν και να ανεβάσει -αυτομάτως- επίπεδο το ρόστερ της νέας σεζόν, δημιουργώντας μιας ομάδα -πολύ- υψηλών προδιαγραφών.

Ο Βασιλειάδης από την πρώτη μέρα που έμεινε ελεύθερος βρέθηκε στα πλάνα του Ζντοβτς. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Σλοβένος προπονητής είχε εκφραστεί θετικά για την απόκτηση του παίκτη, ενώ το θετικό της υπόθεσης είναι πως υπήρξε ταύτιση απόψεων με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Έτσι, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Σλοβένος προπονητής μίλησε για ανάγκη ενίσχυσης με 2-3 καλούς ποιοτικούς Έλληνες παίκτες. Η κίνηση Βασιλειάδη βρίσκεται στην κατεύθυνση αυτή, με την ΑΕΚ να θέλει να δημιουργήσει κορμό έμπειρων Ελλήνων παικτών, στους οποίους θα στηριχτεί.

Παράλληλα, ο Ζντοβτς θέλει να έχει παίκτες για όλες τις… καταστάσεις στη διάθεσή του. Πέραν της άμυνας, η οποία αποτελεί την βασική αρχή της Ένωσης, επί των ημερών του, θέλει να έχει στα χέρια του αξιόπιστα επιθετικά «όπλα» από την περιφέρεια. Η περίπτωση Βασιλειάδη είναι ενδεικτική του πλάνου που έχει στο μυαλό του, ενώ μέσα σ’ όλα υπολογίζεται και ο χαρακτήρας του, ο οποίος είναι αυτός που θέλει κάθε προπονητής.

Στα… συν της ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να κάνει δικό της τον «Βάσκο» και η παρουσία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, παίκτη με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό ο Βασιλειάδης και γνωρίζονται πολύ καλά (αμφότεροι από το Κιλκίς), καθώς τους συνδέει αδερφική φιλία ετών.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X