Το πλάνο για την επόμενη ημέρα του χάντμπολ

Το πλάνο για την επόμενη ημέρα του χάντμπολ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση της Ερασιτεχνικής έκανε σαφές πως πρώτος στόχος είναι η σταδιακή εξυγίανση του σωματείου.

Με αυτή την πολιτική θα πορευτεί, στελεχώνοντας παράλληλα τα τμήματα σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχει το σωματείο. Σε αυτή την λογική θα λειτουργήσει και η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει κάτι οριστικό ωστόσο οι επαφές και οι συζητήσεις που έχουν γίνει δείχνουν πως το τμήμα θα κινηθεί με ένα αξιοπρεπές αλλά όχι μεγάλο μπάτζετ το οποίο θα είναι σε θέση η ΑΕΚ να καλύψει και να μην βρεθεί ξανά στο τέλος της σεζόν με οικονομικό άνοιγμα. Παράλληλα στις τάξεις της διοίκησης θεωρούν πως με το μπάτζετ που είχε φέτος η ομάδα χάντμπολ θα μπορούσε να είχε γίνει καλύτερη διαχείριση του υλικού και του ρόστερ και φυσικά η ΑΕΚ να είχε κάνει μια καλύτερη πορεία και να μην έφτανε να παλεύει για την παραμονή της.

Το δεδομένο είναι πως η «Ένωση» θα κινηθεί πιο προσεκτικά στο μεταγραφικό «παζάρι» αποφεύγοντας το ρίσκο και προχωρώντας σε δοκιμασμένες επιλογές παικτών. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιους από τη φετινή ομάδα θα επιδιώξει η ΑΕΚ να κρατήσει κάτι άλλωστε που θα εξαρτηθεί και από τις επιλογές και τις εισηγήσεις του προπονητή.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν περισσότερα στοιχεία τόσο για τον μεταγραφικό σχεδιασμό όσο και για τις αλλαγές που θα γίνουν στην λειτουργία του τμήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X