Επιστρέφει και παίρνει αποφάσεις

Ο Ζντοβτς ξέρει να κερδίζει τον Άρη
Photo Credits: INTIME

Οι προηγούμενες μέρες είχαν… ξεκούραση για τον Γιούρι Ζντοβτς. Ο Σλοβένος προπονητής της ΑΕΚ βίωσε τόσο έντονα, όσο λίγοι τη φετινή προσπάθεια της ομάδας, από την πρώτη μέρα που πάτησε το πόδι του στην Αθήνα. Το φίνις της σεζόν έφερε την Ένωση στην τρίτη θέση και του έδωσε τη δυνατότητα να νιώσει πως η δουλειά των πέντε μηνών που βρίσκεται στη χώρα μας έπιασε τόπο. Και αυτή ήταν μόνο η αρχή…

Το «ξανθό σκυλί» έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν, βλέποντας ως πολύ μεγάλη ευκαιρία για κάτι σπουδαίο την παρουσία του στην Ένωση. Στο πλαίσιο αυτό ξεκουράστηκε για λίγο, ταξιδεύοντας στην Σλοβενία και αναμένεται να πάρει τον δρόμο του… γυρισμού για τη χώρα μας. Με την επιστροφή του στην Ελλάδα αναμένεται να «τρέξουν» αρκετά ζητήματα, σχετικά με το μέλλον του έμψυχου δυναμικού.

Μέχρι να γίνει οποιαδήποτε κίνηση για ενίσχυση, όμως, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση αναφορικά με το μέλλον των παικτών που ολοκλήρωσαν τη σεζόν. Ο Σλοβένος κόουτς έχει κάνει τις πρώτες εισηγήσεις και τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X