Ο Γιούρι και το... χαμένο μπόνους

«Ανυπομονούμε για τον Ολυμπιακό»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι άνθρωπος-νικητής. Το έχει αποδείξει σε όλη την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας, το δείχνει και ως προπονητής. Ο στόχος του, από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την ΑΕΚ, ήταν ξεκάθαρος: Να οδηγήσει την Βασίλισσα και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών, να την επαναφέρει στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το «ξανθό σκυλί» θέλει να περάσει τη φιλοσοφία αυτή και στους παίκτες του και είναι ικανός να το πράξει ακόμα και με τον πιο… ανορθόδοξο τρόπο. Άλλωστε, δεν συμβιβάζεται με τίποτα περισσότερο από την κορυφή και αυτό θέλει από τους παίκτες του. Έτσι ήταν σε όλη την καριέρα του.

Ο Σλοβένος χαίρει της εμπιστοσύνης και του σεβασμού όλων εντός ΑΕΚ και κυρίως του Μάκη Αγγελόπουλου. Μία κίνησή του, μάλιστα, από τις πρώτες μέρες του στην Ένωση, κατάφερε να τον… ψηλώσει ακόμα περισσότερο στα μάτια των διοικούντων.

Μιλώντας για τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, η κουβέντα πήγε και στα μπόνους επίτευξης στόχων. Ένα εξ αυτών ήταν και το μπόνους εντός τριάδας. Αυτό, όμως, δεν το πήρε ποτέ, διότι -με δική του πρωτοβουλία- ξεκαθάρισε πως θα πάρει μπόνους μόνο σε περίπτωση που η Ένωση θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, δείγμα του χαρακτήρα νικητή με τον οποίο έχει «σφυρηλατηθεί» όλα αυτά τα χρόνια στα παρκέ.

Έτσι, ο Σλοβένος προπονητής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το μπόνους του, «χτίζοντας» μια ομάδα ικανή να φτάσει στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X