Η ξεκούραση του... στρατηγού

Η ξεκούραση του... στρατηγού
Photo Credits: INTIME

Δεν έκλεισε ολόκληρη σεζόν στην ΑΕΚ, όμως φρόντισε -με τον τρόπο του- να αφήσει το… στίγμα του στην ομάδα και να βάλει σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού την σφραγίδα του. Ο Γιούρι Ζντοβτς είναι από τα άτομα που μόνο αδιάφορα δεν πέρασαν την σεζόν που ολοκληρώθηκε, συγκεντρώνοντας αρκετές φορές τα βλέμματα πάνω του. Με τα καλά και τα αρνητικά του, όμως, ο Σλοβένος κατάφερε να φτάσει την Ένωση στην τρίτη θέση της τελικής κατάταξης, στέλνοντας μήνυμα ενόψει συνέχειας.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν αρκετά έντονοι, κάτι που ήξερε πάρα πολύ καλά και ο ίδιος. Στο πλαίσιο αυτό, έχει την ευκαιρία πλέον να «γεμίσει» τις μπαταρίες του. Αυτό διότι αναχώρησε για την χώρα του το την Τετάρτη (01/06) και για λίγες μέρες θα βρίσκεται στα πάτρια εδάφη για να… αλλάξει παραστάσεις. Η καθημερινότητα και οι υψηλές απαιτήσεις στην ΑΕΚ, άλλωστε θα «λύγιζαν» τον οποιονδήποτε.

Το «ξανθό σκυλί» αναμένεται στη χώρα μας το Σάββατο (04/06), όταν και θα δρομολογηθούν εξελίξεις, όσον αφορά τα μεταγραφικά, αλλά και το πλάνο που θα ακολουθήσει η Βασίλισσα. Ο στόχος, εξάλλου, είναι πιο ξεκάθαρος από ποτέ: Η ΑΕΚ να κάνει βήματα προόδου και να πετύχει το κάτι παραπάνω σε σχέση με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στο πρωτάθλημα της Basket League, όσο και στο Eurocup.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X