Για την τιμή και την φανέλα της (20:15, LIVE WEB RADIO enwsi.gr)

Εικόνες από το Πανιώνιος - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το αποψινό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για την ΑΕΚ από βαθμολογικής άποψης. Ωστόσο, στόχος είναι η νίκη επί του Πανιωνίου στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, όπως και το να… αρπάξουν κάποιοι ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να αγωνιστούν και να αποδείξουν πράγματα στο φινάλε της σεζόν.

Στις 20:15 (LIVE WEB RADIO) στη Νέα Σμύρνη η Ενωση θα παίξει για την τιμή και την ιστορία της απέναντι σε ένα σωματείο το οποίο εδώ και χρόνια κρατά αναίτια «πολεμική» στάση απέναντι στην ΑΕΚ την στιγμή που έχει εισπράξει πολλά λεφτά από μεταγραφές τα τελευταία χρόνια (Ενσαλίβα, Τζεμπούρ, Μάκος).

Αγωνιστικά εκτός έμειναν οι Τζεμπούρ (τιμωρημένος), Βάργκας (τραυματίας) και για λόγους κόπωσης οι Γιόχανσον, Μάνταλος, Γκάλο, Σιμόες και Ντίντακ. Ετσι αναμένεται να δούμε και πολλές αλλαγές με το πιθανότερο σχήμα να απαρτίζεται από τους: Μπαρόχα, Μπακάκη, Σοϊλέδη, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο, Κορδέρο, Τζανετόπουλο, Μπουονανότε, Πλατέλλα, Μπαρμπόσα και Αραβίδη.

Η ΑΕΚ έχει αποχαιρετίσει οριστικά τον στόχο της εξόδου στα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 28 Ιουλίου θα αγωνιστεί στο πρώτο ματς του 3ου προκριματικού του Europa League (στις 4 Αυγούστου η ρεβάνς, 15 Ιουλίου η κλήρωση).

Το enwsi.gr θα βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και θα σας μεταδώσει LIVE τον αγώνα μέσω WEB RADIO, ενώ θα υπάρχει και η γραπτή εξέλιξη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X