Στο προσκήνιο το υπάρχον ρόστερ

Στο προσκήνιο το υπάρχον ρόστερ
Photo Credits: INTIME

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με την ΑΕΚ να τερματίζει στην τρίτη θέση, η οποία βάσει των αρχικών εξαγγελιών από πλευράς των ανθρώπων της ομάδας θεωρείτο ο μίνιμουμ στόχος για να προχωρήσει η Ένωση και να κάνει βήματα προόδου σε σχέση με την περσινή σεζόν. Τα βήματα προόδου ήρθαν, όσον αφορά την βαθμολογική θέση της ομάδας, όμως στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπήρξε η ανάλογη βελτίωση.

Στην Ένωση φροντίζουν αρκετά την εικόνα του ρόστερ. Οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν να έχουν ένα σύνολο που θα συνδυάζει ουσία και θέαμα και στο πλαίσιο αυτό θα βρίσκεται ο σχεδιασμός της νέας σεζόν. Άλλωστε, η ΑΕΚ τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται τόσο στην Basket League, όσο και στο Eurocup, έχοντας σαν στόχο τη διάκριση.

Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει, όμως πολλά θα ξεκαθαρίσουν από τις ανανεώσεις που θα γίνουν με βάσει το υπάρχον ρόστερ. Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του αξιολογούν τους παίκτες της φετινής σεζόν και πολύ σύντομα θα παρθούν αποφάσεις για το μέλλον πολλών εξ αυτών. Από εκεί και πέρα, άπαντες στην Βασίλισσα θα μπουν σε διαδικασία ενίσχυσης του συνόλου, προκειμένου να δημιουργηθεί μια ΑΕΚ ισχυρή και πρωταγωνιίστρια.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X