Ιβιτς: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι άνδρες»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Ιβιτς απόλυτα ευχαριστημένος για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ φεύγει αλώβητος από το ΟΑΚΑ μίλησε για τον ανδρισμό των παικτών του και την ψυχή που έβγαλαν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το σημαντικό που κατάφερε σήμερα ο ΠΑΟΚ και αν φοβηθήκατε μετά την αποβολή: «Δεν φοβήθηκα. Δεν ήταν εύκολο όταν μείναμε με 10 παίκτες. Εχουμε παίξει και σε μεγαλύτερο διάστημα με παίκτη λιγότερο. Κάναμε καλό παιχνίδι, στις συνθήκες που παίξαμε σήμερα. Η κούραση είναι μεγαλύτερη με παίκτες λιγότερο».

Δυο μέρες μετά τόσα πολλά: «Οι παίκτες μου είναι άνδρες στα φετινά πλέι οφ. Θα δώσουν και την Τρίτη το 100%. Με μηδέν είμαστε πρώτοι για τα πλέι οφ… Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για την ομάδα θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε την πρωτιά».

Πάλι εύκολο λάθος απόψε, χωρίς αύριο την Τρίτη, τι μπορεί να γίνει «Λάθη θα γίνονται και από τις δύο πλευτές. Μετά τα λάθη έγιναν φάσεις. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Με τόσα ματς και δη συνεχόμενα.

Πόσο δύσκολο είναι για έναν προπονητή το 1Χ και με απουσίες την Τρίτη «Δεν ήρθαμε για ισοπαλία. Ήρθαμε για νίκη. Έτσι και την Τρίτη.

Πρωτιά στα πλέι οφ σημαίνει και παραμονή σας «Δεν το σκέφτομαι αυτό καθόλου. Δεν το έχω το μυαλό μου εκεί. Με ενδιαφέρει το παιχνίδι της Τρίτης. Από την αρχή θέλαμε να ανεβάσουμε την ομάδα ψυχολογικά. Άλλο ένα παιχνίδι έμεινε. Άλλες δύο ημέρες».

Τρίτη με κόσμο μετά από καιρό, αντίπαλος το πανηγυρικό κλίμα «Είμαστε πρώτοι. Η διαφορά δεν είναι μεγάλη. Δεν μπορούμε να είμαστε μόνο τελευταίοι. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει. Πιστεύω την Τρίτη θα έρθει με αυτή την λογική. Έχουμε δώσει ότι μπορούμε. Θα έρθουν να μας δώσουν βοήθεια».

Η οργάνωση και η σοβαρότητα θυμίζει τον ΠΑΟΚ του Σάντος στα πλέι οφ: «Όχι. Ο Σάντος μεγάλος προπονητής. Ημουν τυχερός που δούλεψα μαζί του. Κάνω δικά μου πράγματα. Κάνουμε ότι μπορούμε για να παίρνουμε αποτελέσματα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X