Όχι πάλι λάθη...

Φώναξε ερχόμαστε και η "Βασίλισσα"
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ποιότητα στο ρόστερ της, εν συγκρίσει με τον Άρη, τον οποίο και υποδέχεται αύριο (28/05, 19:00) στο ΟΑΚΑ.

Ο «δικέφαλος» προηγείται με 2-1 στις νίκες και με νίκη θα καταφέρει να πάρει την 3η θέση στην φετινή Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τελειώνοντας την σειρά των μικρών τελικών. Ωστόσο, είναι σαφές ότι θα πρέπει να μην κάνει τα λάθη που έχει κάνει στα τρία πρώτα ματς της σειράς και τα οποία ευτυχώς δεν της έχουν στοιχίσει ιδιαίτερα.

Όσο απίστευτο και αν φαίνεται, η ΑΕΚ έχει κάνει περισσότερα λάθη από τον Άρη και στα τρία ματς της σειράς. Λόγω της ποιότητας του ρόστερ της, ήρθαν οι νίκες στα δύο πρώτα ματς, αλλά στο τρίτο η διαφορά στα λάθη ήταν τεράστια και έτσι ήρθε η ήττα. Είναι σημαντικό λοιπόν, οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς να περιορίσουν τα λάθη τους, στο αυριανό ματς.

Στο πρώτο ματς της σειράς, όπου η ΑΕΚ κέρδισε στο Αλεξάνδρειο με 77-67, είχε ένα λάθος παραπάνω από τον Άρη (10 έναντι 9). Στο δεύτερο ματς στο ΟΑΚΑ, ο «δικέφαλος» κέρδισε με 89-84, παρόλο που έκανε τρία περισσότερα λάθη (15 έναντι 12). Στο τρίτο ματς, ήρθε η ήττα με 74-69, με την ΑΕΚ να έχει 13 ολόκληρα λάθη παραπάνω από τον Άρη (18 έναντι 5).

Κοινώς, η «Ένωση» υποπίπτει κατά μέσο όρο σε 14,3 λάθη ανά αγώνα στην σειρά των μικρών τελικών. Ένας αριθμός που είναι πολύ μεγάλος και χρειάζεται άμεση βελτίωση. Την ίδια στιγμή, ο Άρης έχει μέσο όρο μόλις 8,6 λάθη στην σειρά, γεγονός που του έχει επιτρέψει να γλιτώσει την «σκούπα».

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X