Ανέστης: «Με πάθος από την αρχή και θα κερδίσουμε τον ΠΑΟ»

«Νικήσαμε τον Πανιώνιο, νικήσαμε και την κούραση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρουσία του κάτω από τα «κιτρινόμαυρα» γκολπόστ προσφέρει ασφάλεια στην ΑΕΚ και ο Γιάννης Ανέστης μετρά σερί συνεχόμενων αγώνων μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναφορικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟ αύριο το βράδυ στο ΟΑΚΑ, ο πορτιέρο της Ενωσης σχολίασε στη Nova Θα ξεκουραστούμε αυτές τις δύο μέρες και την Πέμπτη θα μπούμε δυνατά από την αρχή, θα παίξουμε με πάθος όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όλα θα πάνε καλά και θα νικήσουμε στο παιχνίδι. Μας κάνει αισιόδοξους ότι μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι στην έδρα μας, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μόνο αυτό της Πέμπτης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να νικήσουμε».

Τέλος, για την δική του απόδοση τελευταία απάντησε ο Ανέστης «Δεν θα έλεγα ότι δίνω απαντήσεις. Δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ώστε όποτε με χρειάζεται η ομάδα, όπως και τώρα, να τη βοηθάω να πετυχαίνει τους στόχους της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X