Ανοιχτός στο να βρεθεί λύση για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ο ΕΣΑΚΕ

Άλλαξε ώρα το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση στο τι θα γίνει με το ματς της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ μεταξύ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου στις 20:00, ενώ μισή ώρα νωρίτερα στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα διεξάγεται ο τέταρτος τελικός του μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε πως πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να τηρηθεί κανονικά το πρόγραμμα του μπάσκετ και να μην υπάρξει καμία αλλαγή, αφήνοντας ωστόσο να βρεθεί εν τέλει λύση συζητώντας με τους αρμόδιους φορείς.

«Θέλουμε να γίνει ο τελικός την Κυριακή. Θέλουμε να τηρηθεί ο προγραμματισμός του ΕΣΑΚΕ, όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο. Πάντως θέλουμε με ψυχραιμία να συζητήσουμε το θέμα με τους αρμόδιους φορείς», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Χαλβατζάκης για το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X