Μπακασέτας: «Θα σας φέρω 300.000 ευρώ»

«Του χρόνου εδώ θα παίζεις»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα ο Τάσος Μπακασέτας αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση του Πανιώνιου, σύμφωνα με την οποία ο ποδοσφαιριστής της έχει υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Goal» ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» μόλις έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή για την προχθεσινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ φεύγοντας από το γήπεδο έλεγε: «έχω συνεννοηθεί με την ΑΕΚ πως θα δώσει 300.000 ευρώ και θα το κάνει. Από την πρώτη στιγμή σας είχα πει πως, άμα τα βρω με την ΑΕΚ, θα το κάνω».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Πανιώνιος είχε κρίνει συμφέρουσα την πρόταση του Ολυμπιακού ύψους 700.000 ευρώ συν μπόνους, αλλά και τον δανεισμό του παίκτη στη Νέα Σμύρνη για έναν χρόνο. Για να δώσουν το «οκ» στην ΑΕΚ φέρεται πως ζητούν μισό εκατομμύριο ευρώ, έξι μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του! Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ο πολυτιμότερος παίκτης του Πανιώνιου να μπει στο… ψυγείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X