Αρχηγός στα δύσκολα

Αρχηγός στα δύσκολα
Photo Credits: INTIME

Η σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη είναι πολύ δύσκολη και απαιτητική. Στην ΑΕΚ το ήξεραν εξ αρχής και για το λόγο αυτό η εβδομάδα ξεκούρασης, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό είχε ευεργετικές συνέπειες για τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς, οι οποίοι στα κρίσιμα σημεία είχαν το καθαρό μυαλό και την φρεσκάδα, ώστε να πετύχουν μεγάλα σουτ και να φτάσουν σε 2 σπουδαίες νίκες.

Και πολλά από όσα έγιναν σε Αλεξάνδρειο και ΟΑΚΑ η Βασίλισσα τα οφείλει στην παρουσία του αρχηγού της. Ο Ντούσαν Σάκοτα απέδειξε περίτρανα πως είναι παίκτης για τα δύσκολα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ πήρε την ομάδα από το… χέρι και την οδηγεί στην τρίτη θέση. Στο πρώτο παιχνίδι ήταν αυτός που ξεκίνησε την μεγάλη ανατροπή από το -16 (52-36) και με τα δικά του σουτ άλλαξε τις καταστάσεις. Στο ΟΑΚΑ ήταν το πρώτο… βιολί της ομάδας, «εκτελώντας» κάθε αμυντικό πλάνο του Δημήτρη Πρίφτη.

Είναι φανερό πως η ψυχολογία του είναι στα ύψη και στο κρίσιμο αυτό σημείο των μικρών τελικών έχει φορέσει το καλό προσωπείο του, δείχνοντας δείγματα του τεράστιου ταλέντου του.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X