Θα... ψαχτεί σ' όλες τις γραμμές

Θα... ψαχτεί σ' όλες τις γραμμές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τον τελικό του κυπέλλου, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, ο Νίκος Παναγιωτάρας έκανε μόνο μια αλλαγή στην βασική ενδεκάδα. Και αυτή ήταν αναγκαστική, λόγω τραυματισμού του Βάργκας. Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως παρότι μεσολάβησαν μόλις 72 ώρες ανάμεσα στα δυο παιχνίδια, η ΑΕΚ έβγαλε και ενέργεια και φρεσκάδα. Μόνο που το αυριανό ντέρμπι στην Λεωφόρο είναι διαφορετικό.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήδη είναι φορτωμένοι με δυο συνεχόμενα 90άλεπτα, ενώ θα είναι παιχνίδι που θα απαιτεί μεγαλύτερη φρεσκάδα στα πόδια. Επομένως ο Νίκος Παναγιωτάρας ενδεχομένως θα ψάξει αλλαγές στην ενδεκάδα. Και μάλιστα σ’ όλες τις γραμμές. Κάτι άλλωστε που σχεδόν έχει προαναγγείλει ήδη από την Παρασκευή και αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο.

Στην άμυνα είναι πολύ πιθανό ο φρέσκος και φορμαρισμένος Μιχάλης Μπακάκης να διεκδικήσει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας, αντί του Ροντρίγκο Γκάλο που προέρχεται από δυο καλά ματς, αλλά που έχει ξοδέψει πολύ ενέργεια. Επίσης θέση στο κέντρο της άμυνας διεκδικεί και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, καθώς ο Θέσαρ Άρθο έδειξε στο ματς με τον Πανιώνιο σημάδια κούρασης.

Στην μεσαία γραμμή ίσως ο Μιγκέλ Κορδέρο να δώσει ανάσες σε κάποιον εκ των Αντρέ Σιμόες ή Γιάκομπ Γιόχανσον. Ενώ θέση στην βασική ενδεκάδα διεκδικεί τόσο ο Ντιέγκο Μπουονανότε, όσο και ο Τόμας Πέκχαρτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X