Κρατάει το χειροκρότημα!

Κρατάει το χειροκρότημα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πιο δύσκολη χρονιά στην ιστορία της ολοκλήρωσε σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία γνώρισε την ήττα με 30-23 από τον Αερωπό στην Έδεσσα για την 5η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η «Ένωση» αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και δεν είχε τις λύσεις για να καταφέρει να πάρει το «διπλό» απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε μεγαλύτερο κίνητρο. Ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δύο είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία με την ΑΕΚ να ολοκληρώνει το φετινό πρωτάθλημα στην 9η θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ αγωνίστηκε ουσιαστικά με μισή ομάδα με αποτέλεσμα μάλιστα ο Γιάννης Αρβανίτης να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Κολιούλη ενώ με την αποστολή ταξίδεψε και ο νεαρός Φίλιππας από τις ακαδημίες. Να θυμίσουμε πως έλειπαν οι Πλεχ, Δημοσθένους, Φάμπατας, Χατσίκας, Κουμαραδέλης, Γιαννόπουλος και Στούμπης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αερωπός ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και στο ημίχρονο πήγε προπορευόμενος με 15-13. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες λύσεις και διάθεση μέσα στο γήπεδο και κατάφεραν να ανεβάσουν την διαφορά στο σκορ, παίρνοντας σχετικά εύκολα τη νίκη με 30-23.

Παρά την ήττα ωστόσο ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στο γήπεδο και χειροκρότησε τους παίκτες, οι οποίοι και τους ευχαρίστησαν για την στήριξη τους σε αυτή την δύσκολη για αυτούς χρονιά.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-3, 7-6, 9-9, 13-11, 15-13 (Ημιχ),16-15, 21-18, 23-19, 26-21, 28-23, 30-23.

ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Αθανασίου, Τζουβάρας 1, Κράλλης 5, Θεοδωρόπουλος 7, Δημάκης 3, Αποστολίδης 7, Βαφείδης 4, Κυριακού 3, Δούγιας, Δέλιος.

ΑΕΚ: Μπακαούκας 4, Φίλιππας, Γεωργιάδης 2, Νικολαϊδης 6 , Αργυράκης 4, Αντωνιάδης, Γρηγοριάδης 7, Φίλης, Μπαλάσκας, Κολιούλης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X