Σοκ! Ο Μαρινάκης τρομοκρατήθηκε στον τελικό: «Φοβόμασταν να μιλήσουμε!»

Έφυγε...τρέχοντας από το ΟΑΚΑ ο Μαρινάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον τελικό της Τρίτης στο ΟΑΚΑ φοβήθηκε. Φοβήθηκε πολύ… Από τι όμως δεν καταλάβαμε, πιθανότατα από την ΑΕΚ που τον κέρδισε 2η φορά.

Ο ίδιος πήγε στο Μαξίμου για παράπονα στον Νίκο Παππά. Είπε μάλιστα ότι φοβήθηκε και δεν μπορούσε να μιλήσει στα επίσημα λόγω των οπαδών της ΑΕΚ… Προφανώς ξέχασε ότι υπήρχαν και οπαδοί του Ολυμπιακού ακριβώς κάτω από τα δημοσιογραφικά, με τους εκπροσώπους του Τύπου σε καθεστώς τρομοκρατίας.

Διαβάστε τι γράφει η διαρροή του ΟΣΦΠ:

“Σχετικά με τους παραλήπτες των προσκλήσεων της ΑΕΚ υπάρχει μια ακόμα παράμετρος που δείχνει τη συνολική ενόχληση του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα του Βαγγέλη Μαρινάκη, η οποία εκφράστηκε στη συζήτηση που είχε με τον Νίκο Παππά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μαρινάκης ήταν ήταν πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των ανθρώπων που είχαν πάρει προσκλήσεις από την πλευρά της ΑΕΚ για τον τελικό του Κυπέλλου. Κι αυτό γιατί και στα 90 λεπτά έβριζαν με σκαιότατο τρόπο, χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς που είναι αδύνατο να αναπαραχθούν και είναι απόλυτα καταδικαστέες.

Ο Μαρινάκης χαρακτήρισε ως «κακοποιά στοιχεία» αυτούς που είχαν μαζευτεί εκεί. Μάλιστα, επειδή η απόσταση ήταν πολύ κοντινή από το συγκεκριμένο σημείο και οι ύβρεις έφταναν σε όλη την εξέδρα των επισήμων, δεν ήταν λίγες οι φορές που εξέφρασε τη δυσαρέσκειά  του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη για το πως βρέθηκαν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι εκεί. Υπάρχουν μάλιστα και χαρακτηριστικές φωτογραφίες που δείχνουν με τη γλώσσα του σώματος τη φανερή ενόχληση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού πέρα από τα παράπονά του για τη στάση του Σταύρου Κοντονή, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του και για ο,τι συνέβη στο ΟΑΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μία από τις χαρακτηριστικές φράσεις που ανέφερε στη συζήτηση με τον Παππά ήταν ότι «φοβόμασταν να μιλήσουμε» γιατί και η απόσταση ήταν κοντινή και προφανώς είχε αντιληφθεί ότι αυτοί δεν ήταν ακριβώς «φίλαθλοι» της ΑΕΚ…”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X