Πανό-ντροπή στο Καραϊσκάκη: Ζητούν από τους παίκτες να παίξουν για όσους είναι στη φυλακή για την εγκληματική οργάνωση της Θύρας 7!

Πανό-ντροπή στο Καραϊσκάκη: Ζητούν από τους παίκτες να παίξουν για όσους είναι στη φυλακή για την εγκληματική οργάνωση της Θύρας 7!
Photo Credits: INTIME

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού «διδάσκουν» ξανά πολιτισμό ζητώντας από τους από τους παίκτες να παίξουν για όσους είναι στη φυλακή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού «διδάσκουν» ξανά πολιτισμό ζητώντας από τους από τους παίκτες να παίξουν για όσους είναι στη φυλακή για την εγκληματική οργάνωση της Θύρας 7!

Πανό-ντροπή στο Καραϊσκάκη από τους φίλους του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Conference League με την Αστον Βίλα.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αναρτήσει ένα τεράστιο πανό, στο οποίο ζητούν από τους παίκτες να παίξουν για όσους είναι στη φυλακή για την εγκληματική οργάνωση της Θύρας 7!

Ναι, καλά διαβάσατε… Ζητούν από τους παίκτες να παίξουν γι’ αυτούς που είναι στην φυλακή για την δολοφονία του αστυνομικού των ΜΑΤ, Γιώργου Λυγγερίδη στα επεισόδια στον Ρέντη.

ΑΕΚ Talk: Το πρωτάθλημα χάθηκε για την ΑΕΚ, ο πρώτος απολογισμός με τον Σταύρο Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X