Στα χέρια της η πρωτιά

Στα χέρια της η πρωτιά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νίκη επί του Πανιωνίου έφερε την ΑΕΚ στην πρώτη θέση των πλέι οφ, με την Ένωση να έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο πλέον, για την τελική κατάληξη αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ θα βρεθεί στην επόμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο, εκεί όπου βάσει της εικόνας που έχει διαμορφωθεί, μπορεί ακόμα και η ισοπαλία να είναι… βολική. Και αυτό γιατί αμέσως μετά η Ένωση υποδέχεται στην έδρα της διαδοχικά ΠΑΟ και ΠΑΟΚ. Με αυτά τα δύο παιχνίδια να είναι στο χέρι της και σε περίπτωση που τα κερδίσει, μπορεί να «τελειώσει» επί της ουσίας τους δύο βασικούς αντιπάλους στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υπόθεση πρώτη θέση μετά και το χθεσινό αποτέλεσμα είναι στα… μέτρα της ΑΕΚ, που έχει εξασφαλίσει μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου, ούτως ή άλλως την συμμετοχή της στο Europa League. Κάτι που την απαλλάσσει σε έναν βαθμό, από το άγχος σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Με την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται επί της ουσίας μονάχα για την πρωτιά, αφού οποιαδήποτε άλλη θέση για εκείνη, δεν θα μπορεί να διαφοροποιήσει τα πράγματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X