Τον έστειλαν για να πάρει… ρεβάνς

Τον έστειλαν για να πάρει… ρεβάνς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι φόβοι των ανθρώπων της ΑΕΚ για τον ορισμό του Λαμπρόπουλου αλλά και των βοηθών, στο ματς με τον Πανιώνιο, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά χθες. Ο ρέφερι από την Ηλεία πέρασε ένα κανονικότατο… χειρουργείο την Ένωση, δείχνοντας με τη στάση του πως είχε έρθει με συγκεκριμένο σκοπό και ξεκάθαρες εντολές στο ΟΑΚΑ. Με το “σύστημα” να επιδιώκει μέσω του Λαμπρόπουλου να πάρει… ρεβάνς, για το ηχηρό χαστούκι που δέχθηκε στον τελικό του Κυπέλλου. Το οποίο, όπως φαίνεται, δεν χωνεύεται με τίποτα.

Η διαιτησία του ήταν τουλάχιστον προκλητική, με τον Λαμπρόπουλο να επιτρέπει το σκληρό μαρκάρισμα των παικτών του Πανιωνίου, να φορτώνει με κάρτες τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και φυσικά, να κλείνει τα μάτια σε τρία πέναλτι, κάνοντας… ντέρμπι το παιχνίδι, από το πουθενά! Φυσικά στην ΑΕΚ δεν έμαθαν χθες τι εστί Λαμπρόπουλος, μιας και τα δείγματα του εν λόγω ρέφερι έχουν δοθεί προ καιρού και είναι ξεκάθαρα. Ωστόσο χθες, ο Λαμπρόπουλος ξεπέρασε πραγματικά τον εαυτό του, θυμίζοντας εποχές βγαλμένες από τα πιο σκοτεινά χρόνια της Παράγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X