Να ρίξει «αυλαία» με νίκη

Ξεκινά η προετοιμασία ενόψει ΧΑΝΘ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς προετοιμάζεται η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι άουτ θα αναχωρήσουν σήμερα με προορισμό την  Έδεσσα, όπου αύριο στις 18:00 θα αντιμετωπίσουν τον Αερωπό.

Μπορεί ο αγώνας να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο οι παίκτες της «Ένωσης» θα παλέψουν για να πάρουν τη νίκη, τόσο για να κλείσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα τη σεζόν, όσο και για να προσφέρουν χαμόγελα στους οπαδούς της ΑΕΚ, που αναμένεται να δώσουν το «παρών» και να στηρίξουν την ομάδα όπως μόνο αυτοί ξέρουν.

Στα αγωνιστικά, πραγματοποιήθηκε χθες στο «Σπύρος Λούης» η τελευταία προπόνηση για την φετινή αγωνιστική περίοδο. Τα προβλήματα για τον Γιάννη Αρβανίτη ενόψει του αυριανού ματς είναι αρκετά, αφού ο προπονητής δεν υπολογίζει στους τραυματίες Κουμαραδέλη, Γιαννόπουλο, Στούμπη, καθώς και στους Πλεχ και Δημοσθένους, ενώ στη λίστα των απόντων προστέθηκαν και οι Φάμπατς και Χατσίκας.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X