Υστατη προσπάθεια για να διατηρήσει το δημόσιο χαρακτήρα του το ΟΑΚΑ

Βροχερό το ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις ημέρες… Τόσες έχει στη διάθεσή του το Υπουργείο Αθλητισμού για να διασώσει το ΟΑΚΑ, τη μεγαλύτερη αθλητική εγκατάσταση της χώρας, από τα νύχια του νέου υπερταμείου ιδιωτικοποιήσεων.

Οπως έγινε νωρίτερα την Πέμπτη γνωστό, το ΟΑΚΑ (γήπεδα και βοηθητικοί χώροι) πέρασε στο νέο υπερταμείο μετά από παράρτημα που κατέθεσε στο σχετικό νομοσχέδιο ο Γιώργος Χουλιαράκης.

Σύμφωνα όμως με αξιόπιστες πηγές τόσο το Υπουργείο Αθλητισμού όσο και παράγοντες του μεγαλύτερου κυβερνητικού εταίρου, του ΣΥΡΙΖΑ θα αναλάβουν από την Παρασκευή πληροφορίες έτσι ώστε το ΟΑΚΑ να μην συμπεριληφθεί τελικά στο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί από τη βουλή την Κυριακή.

Ο λόγος, προφανής: Ουδείς μπορεί να γνωρίζει με ασφάλεια που θα καταλήξει το Ολυμπιακό Στάδιο και οι συν αυτώ χώροι αν τελικά περάσουν στα χέρια του Ταμείου. Ποιος θα είναι αγοραστής και τι ακριβώς θα θελήσει να κάνει με το ΟΑΚΑ;

Το Υπουργείο, το οποίο σημειωτέον δεν θα έχει την παραμικρή δυνατότητα παρέμβασης στο ΟΑΚΑ αν τα πράγματα μείνουν ως έχουν, επιθυμεί διακαώς το Ολυμπιακό Στάδιο να διατηρήσει τον αθλητικό χαρακτήρα του.

Αλλωστε στο χώρο δεν υπάρχει μόνο το κυρίως Στάδιο αλλά πολύ σημαντικοί βοηθητικοί χώροι και προπονητήρια που απευθύνονται στους πολλούς. Στο Υπουργείο θεωρούν ότι έχουν χρέος να δώσουν έως το τέλος της μάχη και ελπίζουν ότι θα βρουν σύμφωνο το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών.

Χαρακτηριστικό είναι και το ποστάρισμα στο facebook του Ιούλιου Συναδινού: Εν μέσω περιοδείας στις εσχατιές της χώρας, αυτή τη φορά στη Σάμο, δίπλα στους εργάτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού, μαθαίνω διαφορα σενάρια για το ΟΑΚΑ. Η ζωή θα δείξει τι ισχύει. Ο σημερινός Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού δεν θα γίνει ποτέ συνώνυμος αυτών που κάποτε ξεπούλησαν το Καραϊσκάκη.

Πηγή: contra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X