Η μεγάλη νίκη του Ζντοβτς

Η μεγάλη νίκη του Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Το «διπλό» της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη ήρθε με πάρα πολύ κόπο. Ένα παιχνίδι που για 25 λεπτά ήταν από τα χειρότερα φετινά της ΑΕΚ, εξελίχθηκε σε έναν πραγματικό… θρίαμβο, με την Ένωση να «σπάει» την έδρα του Άρη και να προηγείται με 1-0 στις νίκες, χάρη στο τελικό 67-77.

Τα… φώτα πάνε στους Τζέι Κόβαν Μπράουν, Ντούσαν Σάκοτα, Μίλαν Μιλόσεβιτς και τους υπόλοιπους συντελεστές της σπουδαίας επιτυχίας. Όλοι, όμως αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε, από τον πάγκο, ο Γιούρι Ζντοβτς!

Ο Σλοβένος προπονητής με την κίνησή του να παίξει… small ball, έχοντας τους Σάκοτα και Μιλόσεβιτς στο «4» και στο «5» αντίστοιχα, κατάφερε να… δέσει κόμπο τον Δημήτρη Πρίφτη και να ανατρέψει πλήρως τα δεδομένα. Με τους Κοέν και Σίμτσακ, οι οποίοι είναι «βαριά» κορμιά, να τραβιούνται μακριά από το καλάθι σε αρκετές περιπτώσεις, για να τους μαρκάρουν, το «ξανθό σκυλί» διέγνωσε το πλεονέκτημα και κατάφερε, μέσα από την κίνηση αυτή, να αλλάξει πλήρως τις ισορροπίες.

Σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας, ο Ζντοβτς έδειξε πως μπορεί να αλλάξει την εικόνα του αγώνα με σωστές αποφάσεις, από την άκρη του πάγκου, φανερώνοντας πως δεν μένει… άπραγος όταν ένα παιχνίδι στραβώνει.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X