Έτσι την... έπαθε ο Λουκάς

Δεύτερη φορά στο μηδέν ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Τα μαντάτα πριν από την σειρά των μικρών τελικών, για την ΑΕΚ, καθώς ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης χτύπησε στο αριστερό γόνατο και τέθηκε νοκ άουτ για τον πρώτο μικρό τελικό της σειράς με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη.

Η αιτία που ήρθε ο τραυματισμός, ο οποίος είναι τόσο ύπουλος όσο και αρκετά σοβαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr προήλθε από την επιβάρυνση την οποία δέχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες ο Έλληνας σέντερ. Είναι δεδομένο πως ο «Λου» παίζει στο… φουλ όλη τη σεζόν και αυτό πτου έφερε τον τραυματισμό αυτό στο γόνατο, ένας τραυματισμός που στερεί από την Βασίλισσα τον ηγέτη της.

Μάλιστα, με την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα αναμένεται να γίνουν νέες εξετάσεις, ώστε να γίνει γνωστό το πόσο θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας ο Έλληνας σέντερ. Πληροφορίες του enwsi.gr, ωστόσο, αναφέρουν πως δύσκολα θα είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σειράς, κάτι που στερεί το πιο αξιόπιστο επιθετικό «όπλο» της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς στις… μάχες της τρίτης θέσης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X