Παλαίμαχοι: «Αυτό το Κύπελλο είναι μόνο η αρχή»

Τα πανηγύρια στα αποδυτήρια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΑΕΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου εξέδωσε ο σύνδεσμος Παλαιμάχων. Μεταξύ άλλων εκφράζεται η σιγουριά πως η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι η αρχή μίας μεγαλειώδους πορείας.

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΑΕΚ συγχαίρει θερμά τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία και τη διοίκηση της ομάδας μας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και είναι ευγνώμων προς όλους τους συντελεστές για τη χαρά που έδωσαν στον κόσμο της ΑΕΚ.

Ειδικά δε ο Σύνδεσμός μας αισθάνεται την ανάγκη να συγχαρεί τον παλιό συμπαίκτη και φίλο Στέλιο Μανωλά, έναν άνθρωπο που αποτελεί τη ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ και που συνεχίζει να της προσφέρει και με την ιδιότητα του προπονητή. Πεποίθησή μας είναι ότι αυτό το Κύπελλο θα είναι μόνο η αρχή μιας μεγαλειώδους πορείας θριάμβων στα χρόνια που έρχονται», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X