"Γίγαντας" σαν έτοιμος από καιρό

"Γίγαντας" σαν έτοιμος από καιρό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις ολόκληρους μήνες είχε να φορέσει ο Γιάννης Ανέστης τα γάντια του βασικού. Ήταν πάλι πριν από ένα ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, όταν ο Γκας Πογιέτ είχε ένα… feeling και αποφάσισε να στείλει τον Έλληνα τερματοφύλακα στον πάγκο. Και ας προερχόταν από σερί εντυπωσιακών εμφανίσεων. Όμως όταν ξεκίνησε η προετοιμασία για τον τελικό, προέκυψε και η σκέψη για την επιστροφή του Ανέστη κάτω από τα δοκάρια. Ο Έλληνας τερματοφύλακας άλλωστε, έδειχνε έτσι κι αλλιώς έτοιμος, όλο το προηγούμενο διάστημα. Ωστόσο στις τελευταίες προπoνήσεις πριν από τον τελικό, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Καμπόλης, δούλεψε εντατικά, προκειμένου να είναι έτοιμος ο Ανέστης και αγωνιστικά και ψυχολογικά για να πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα ο Έλληνας πορτιέρο έκανε δουλειά και στις στημένες φάσεις αλλά ακόμα και στα πέναλτι. Μάλιστα ο Ανέστης είχε εντυπωσιακή επίδοση στις προπονήσεις στα πέναλτι και άκουσε και τα σχετικά πειράγματα από τους συμπαίκτες του.

Και λίγες ώρες πριν από τον τελικό, ο Μανωλάς πήρε την οριστική απόφαση να δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα τερματοφύλακα. Εξάλλου τον πίστευε πολύ, ενώ είχε πάρει και το πράσινο φως και από τον προπονητή του, ως προς τον βαθμό ετοιμότητας. Ο Ανέστης μπήκε στον τελικό αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία του και κυρίως να οδηγήσει την ομάδα στο τρόπαιο. Και η αλήθεια είναι πως το… έπιασε από εκεί που το είχε αφήσει, όταν ο Πογιέτ τον έβγαλε από την ενδεκάδα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Ανέστης έδειχνε από το πρώτο λεπτό σίγουρος για τις κινήσεις του. Όσο περνούσε η ώρα όμως, τόσο γέμιζε αυτοπεποίθηση. Και το περνούσε αυτό και στην άμυνα του. Κάτι που είχε στερηθεί στα προηγούμενα ματς. Μέχρι που ήρθαν οι δυο αποκρούσεις στον Κασάμι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου, να δώσουν στον Ανέστη ένα τεράστιο μερίδιο από την κατάκτηση του κυπέλλου. Γι αυτό και αμέσως μετά την λήξη του ματς, ο Καμπόλης έπεσε πάνω του και τον αγκάλιασε και οι δυο τους βρέθηκαν στο… χορτάρι.

Την ευκαιράι του ο Ανέστης την άρπαξε από τα μαλλιά. Τα γάντια τα παίρνει σπίτι του. Και ενδεχομένως αυτό αλλάζει ακόμα και τον προγραμματισμό της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν, ως προς την θέση του τερματοφύλακα. Του πρώτου τερματοφύλακα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X