Η ΑΕΚ του Μανωλά έδειξε τον δρόμο...

Το «εμείς» πάνω από το «εγώ»
Photo Credits: INTIME

Λίγες ώρες απέμειναν από την πρώτη «μάχη» της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη, για τους μικρούς τελικούς των Play off του πρωταθλήματος και άπαντες νιώθουν… μεθυσμένοι από το νέκταρ της επιτυχίας της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία αυτή και η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν μπορούσε να αποτελέσει την εξαίρεση του κανόνα. Η αποστολή της ομάδας παρακολούθησε τον τελικό από το ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Θεσσαλονίκη και οι πανηγυρισμοί ήταν έξαλλοι, μετά το τέλος του τελικού.

Αυτή την επιτυχία, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή έχουν σαν… οδηγό όλοι στην ομάδα. Η Ένωση ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του τελικού είχε… τσαμπουκά και μαγκιά στο παιχνίδι της και στο τέλος έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα στοιχεία αυτά, άλλωστε, είναι όσα θέλει να δείξει εντός παρκέ και η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, ώστε να φτάσει στη μεγάλη νίκη και να ξεκινήσει τη σειρά των μικρών τελικών με break το οποίο θα της «τονώσει» την ψυχολογία.

Για το λόγο αυτό, ο Στέλιος, ο Μάνταλος, ο Αραβίδης, ο Τζιμπούρ και οι άλλοι, είναι ο οδηγός της Βασίλισσας προς τη μεγάλη νίκη…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X