Ζντοβτς: «Επιτυχία η τρίτη θέση»

Ζντοβτς: «Επιτυχία η τρίτη θέση»
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς μίλησε στην συνέντευξη Τύπου των προπονητών ενόψει των τελικών για τη σειρά με τον Άρη, τονίζοντας πως θα είναι μεγάλη επιτυχία για την Ένωση η κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Ο προπονητής της Ένωσης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών για το κίνητρο της τρίτης θέσης: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ τους προπονητές για την παρουσία τους εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους στα επόμενα παιχνίδια. Ο Άρης είχε εξαιρετική απόδοση στον ημιτελικό, σε αντίθεση με εμάς, που… καταστραφήκαμε από τον Ολυμπιακό και η ψυχολογία μας ήταν πεσμένη. Ο Άρης έχει το πάνω χέρι λόγω έδρας, ψυχολογίας και χημείας.Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τη σειρά. Η δύναμη του Άρη είναι η έδρα του και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εκεί. Περάσαμε όλη την εβδομάδα για να ανακάμψουμε ψυχολογικά. Το πρώτο παιχνίδι της σειράς δεν θα είναι εύκολο.  Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Θέλουμε να τερματίσουμε τρίτοι, αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την απουσία του Χάγκινς: «Θα ήθελα να παίξει ο Χάγκινς, Έχομε 2-3 μεγάλα κορμιά που θα μπορούσαν να τον ματσάρουν και ίσως να είναι μεγαλύτερο πρόβλημα για εμάς να παίξουμε με πιο κοντά κορμιά στη θέση 5. Θα προετοιμαστούμε για το καλύτερο δυνατό».

Για τη θέση  «Τι μπορούμε να πούμε γι αυτό; Ποτέ δεν έκανα πολιτική σχετικά με το μπάσκετ. Η θέση μου είναι να προετοιμάσω τους παίκτες μου για την τρίτη θέση. Να πω την αλήθεια, μεταξύ των αθλητών υπάρχει αυτή η συζήτηση, αλλά έχουμε κληθεί να κάνουμε μια δουλειά. Είναι σημαντική για εμάς η τρίτη θέση και εάν τα καταφέρουμε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X