Ένα ματς, ένα τρόπαιο – Η ΑΕΚ γράφει ιστορία απόψε (20:30, LIVE WEB RADIO)

Ένα ματς, ένα τρόπαιο – Η ΑΕΚ γράφει ιστορία απόψε (20:30, LIVE WEB RADIO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεγάλη ώρα έφτασε. Το παιχνίδι της χρονιάς για την ΑΕΚ είναι απόψε. Ένα ματς, ένας τελικός, ένα τρόπαιο. Η Ενωση στο άδειο Ολυμπιακό Στάδιο δεν θα έχει τον κόσμο στο πλάι της, αλλά θα έχει την δίψα να κατακτήσει το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της απέναντι στον Πρωταθλητή Ολυμπιακό (20:30, LIVE WEB RADIO enwsi.gr).

Ο Στέλιος Μανωλάς και οι παίκτες του… ντοπαρίστηκαν χθες βράδυ στο ξενοδοχείο από τους οπαδούς της ΑΕΚ και πάνε έτοιμοι και «φτιαγμένοι» απόψε στον τελικό για να κερδίσουν ξανά φέτος τον ΟΣΦΠ. Η Ενωση δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπαρμπόσα, ενώ Μάνταλος και Ντίντακ είναι κανονικά διαθέσιμοι και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Ετσι, η Ενωση αναμένεται να ξεκινήσει με τον Μπαρόχα στο τέρμα, τον Γκάλο δεξί μπακ, τον Ντίντακ αριστερό, τους Αρθο και Κολοβέτσιο στα στόπερ, τον Σιμόες αμυντικό χαφ με τον Γιόχανσον δίπλα του (ο Σουηδός λίγο πιο προωθημένος), τον Μάνταλο ελεύθερο επιτελικό μέσο, τον Βάργκας δεξιά στην επίθεση, τον Αραβίδη αριστερά και τον Τζεμπούρ σέντερ φορ σε σύστημα 4-2-3-1.

Όσον αφορά στον -τυπικά- γηπεδούχο Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα αποφάσισε να επαναφέρει τον Ρομπέρτο κάτω από τα γκολπόστ, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος είχε… τραβήξει το κουπί, καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Λόγω του τραυματισμού το Ομάρ, ο Σαλίνο θα αγωνιστεί στα δεξιά, ο Μαζουακού στα αριστερά, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα βρεθεί ο Ντα Κόστα με έναν εκ των Σιόβα και Μποτία να αποτελούν το παρτενέρ του Μαροκινού άσου. Στο κέντρο, ο Μιλιβόγεβιτς έχει «καπαρωμένη» τη θέση του, ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Καμπιάσο ή τον Κασάμι.

Σε ρόλο επιτελικού χαφ θα αγωνιστεί ο Φορτούνης, με τους Ερνάνι και Φουστέρ να επιλέγονται για τα πλάγια, ενώ ο Ιντέγε θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Το enwsi.gr θα βρίσκεται από νωρίς στο ΟΑΚΑ με όλους τους ρεπόρτερ για όσα θα συμβούν, ενώ θα υπάρχει απευθείας μετάδοση του τελικού μέσω WEB RADIO αλλά και γραπτή εξέλιξη του.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X