Φαβορί ο Γραμμένος για τις εκλογές της ΕΠΟ

Φαβορί ο Γραμμένος για τις εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος εμφανίζεται να είναι το φαβορί για επικεφαλής της αντιπολίτευσης στις εκλογές της ΕΠΟ.

To όνομά του προβάλει ως εκ των επικρατέστερων εδώ και καιρό κι όπως είναι δείχνουν είναι ο No1 υποψήφιος για το αντίπαλο δέος της σημερινής διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Οπως αναφέρει η «Live Sport», ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι επιλογή Σαββίδη, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με εκπροσώπους ΕΠΣ, τους προέτρεψε να αναδείξουν οι ίδιοι ποιος θα είναι ο επικεφαλής τους. Οι Ενώσεις της αντιπολίτευσης θα κάνουν μία άτυπη συνάντηση μέσα στον Μάιο και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Γραμμένος θα αναδειχθεί ο επικεφαλής  της παράταξής τους. Στην ίδια συνάντηση δε, θα εκδοθεί και μία διακήρυξη με τις αρχές της αντιπολίτευσης.

Με την προώθηση του Γραμμένου για τη διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΟ δεν έχει αντίρρηση κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, παρ’ ό,τι θα προτιμούσε να εκλεγεί ο Σπύρος Καλογιάννης. Οι ΕΠΣ όμως επιμένουν πως πρέπει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας να προέρχεται από τους κόλπους τους (ο Καλογιάννης είναι πρόεδρος της Football League).

πηγή sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X