Κινήσεις που θα την κάνουν καλύτερη

Έρμαιο των λαθών της...
Photo Credits: INTIME

Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα για την ΑΕΚ, καθώς υπάρχουν και οι μικροί τελικοί, οι οποίοι είναι προ των πυλών, ωστόσο στο στρατόπεδο της ομάδας σχεδιάζουν και την επόμενη μέρα, ώστε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν μπει όλα σε μια σειρά.

Με την προετοιμασία να ξεκινάει μία μέρα μετά τις 15 Αυγούστου (16/08) είναι φανερό πως η Βασίλισσα θέλει να «τρέξει» γρήγορα όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα, σε όλα τα επίπεδα. Από την οργάνωση της προετοιμασίας μέχρι -φυσικά- την στελέχωση του ρόστερ, με την ΑΕΚ να ψωνίζει από το πάνω ράφι. Ήδη, μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας έχουν κάνει τις πρώτες αναζητήσεις και αναμένεται να κινηθούν δυναμικά στο φετινό παζάρι.

Στόχος, δίχως αμφιβολία, είναι η δημιουργία μιας ομάδας καλύτερης από τη φετινή αγωνιστική περίοδο, ώστε να είναι σε θέση να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Ο Γιούρι Ζντοβτς αναμένεται να «χτίσει» από το μηδέν -σχεδόν- την ΑΕΚ της νέας εποχής, έχοντας την πλήρη στήριξη του Μάκη Αγγελόπουλου.

Από εκεί και πέρα, στην Ένωση θέλουν να μην χάσουν καθόλου χρόνο, σχετικά με την τρέχουσα προετοιμασία, θέλοντας να δημιουργήσουν μια ομάδα πανέτοιμη για τις μεγάλες προκλήσεις και άκρως ανταγωνιστική.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X