«Ναι» Κοντονή για τελικό την Τρίτη με τους... σωστούς βοηθούς

Η κούπα περιμένει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πιο κοντά από κάθε άλλη φορά βρίσκεται η ΕΠΟ με την πλευρά του Σταύρου Κοντονή όσον αφορά στη διαδικασία εξεύρεσης λύσης για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Σταύρος Κοντονής φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να πει κατηγορηματικό «όχι» στη διεξαγωγή του τελικού είτε την Τρίτη, είτε την Τετάρτη, εάν και εφόσον η ΕΠΟ προχωρήσει στον ορισμό των βοηθών του Σιδηρόπουλου στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι Ευθυμιάδης και Κωσταράς κοντολογίς επανέρχονται στο προσκήνιο έτσι ώστε να σταθούν στο πλάι του Σιδηρόπουλου στον τελικό Κυπέλλου και αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε το τι θα συμβεί με τον ορισμό των επιπρόσθετων βοηθών, τον τέταρτο αλλά και τον παρατηρητή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η FIFA αρχίζει να μην συμμερίζεται τις ανησυχίες της ΕΠΟ για την όλη κατάσταση και έχει την τάση να πιέζει την Ομοσπονδία προς την οδό της εξεύρεσης λύσης.

Τα πάντα, ωστόσο, αναμένεται να οριστικοποιηθούν κατά τη διάρκεια της αυριανής μέρας και πιθανότατα το πρωί. Γι’ αυτό το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 14.00, θα υπάρχει νέα συνεδρίαση του Δ.Σ. της Λίγκας, ώστε αν χρειαστεί να υπάρξει μετατροπή στο πρόγραμμα. Σαφέστατα βέβαια θα πρέπει να υπάρχει και η συναίνεση και από τα τηλεοπτικά δίκτυα τα οποία κατέχουν τα δικαιώματα των διοργανώσεων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X