"Νοσοκομείο" τα Σπάτα!

"Νοσοκομείο" τα Σπάτα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπόλικα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει από χθες ο Στέλιος Μανωλάς, με τον προπονητή της ΑΕΚ να βλέπει πέντε ποδοσφαιριστές του, να μην μετέχουν στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα! Ο Ντίντακ Βιλά δεν προπονήθηκε καθόλου, καθώς έχει μια διάσειση πρώτου βαθμού, και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Ο Χρήστος Αραβίδης έκανε αποφόρτιση και υποβλήθηκε σε θεραπεία στον τραυματισμένο καρπό του. Ο Ρόναλντ Βάργκας που επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη με κάκωση δεξιού γόνατος έκανε επίσης θεραπεία. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα έκανε αποφόρτιση και ακολούθησε επίσης θεραπεία στον αγκώνα του. Ο Πέτρος Μάνταλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Σύμφωνα με την εκτίμηση που έκαναν σήμερα οι άνθρωποι της ΑΕΚ, η περίπτωση που δείχνει περισσότερο ανησυχητική ενόψει Κυριακής, είναι εκείνη του Ντίντακ Βίλα. Άλλωστε το χτύπημα του Ισπανού είναι στο κεφάλι και σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από εκεί και πέρα, ο Μπαρμπόσα θα ακολουθήσει χαλαρό πρόγραμμα και τις επόμενες μέρες, αφού άλλωστε δεν υπολογίζεται για την Κυριακή λόγω τιμωρίας, ενώ εκτός θα είναι και ο Μάνταλος, που θα μπει σε φουλ ρυθμούς, από την επόμενη εβδομάδα. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Μανωλά αναμένεται να είναι την Κυριακή οι Αραβίδης και Βάργκας, των οποίων τα προβλήματα δεν είναι σοβαρά.

Την Παρασκευή η ομάδα θα προπονηθεί και πάλι την ίδια ώρα, στις 18:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X