«Κόλλησε» στον… βούρκο, έχασε τον τελικό (VIDEO)

«Κόλλησε» στον… βούρκο, έχασε τον τελικό (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία άτυχη στιγμή στις 12 Μαΐου του 1976 ήταν αρκετή να στερήσει από την ΑΕΚ την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και τη δυνατότητα να διεκδικήσει έναν ακόμη τίτλο.

Η «Ένωση» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος τη σεζόν 1975-1976 φιλοξενούσε τον Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο ελέω της βροχής, σε νοκ άουτ παιχνίδι. Το ρολόι έδειχνε το 76’ με την ΑΕΚ να προηγείται ήδη 2-1. Ο Χρήστος Αρδίζογλου σε εκείνη τη χρονική στιγμή έχασε τεράστια ευκαιρία για το 3-1 που θα «κλείδωνε» την υπόθεση πρόκριση.

Σε μία ατομική ενέργεια πέρασε και τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Κελεσίδη, όμως γλίστρησε και κόλλησε στον… βούρκο που είχε δημιουργηθεί από τη βροχή χάνοντας σίγουρο γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δαβουρλή και στο 89’ ο Γαλάκος έγραψε το τελικό 2-3 στερώντας από τον «Δικέφαλο» την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X