Η 3η θέση και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Η 3η θέση και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
Photo Credits: INTIME

Μπορεί η ΑΕΚ να μην κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού, αλλά η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έχει ακόμα να δώσει μία σειρά αγώνων και συγκεκριμένα τους μικρούς τελικούς, για να πάρει την 3η θέση. Οι «κιτρινόμαυροι» θα έχουν το μειονέκτημα της έδρας, ενώ δεν έχουν μάθει ακόμα τον αντίπαλο τους, που θα είναι ο ηττημένος του τελευταίου αγώνα Παναθηναϊκός-Άρης που θα γίνει στο ΟΑΚΑ.

Η δουλειά για να εμφανιστεί έτοιμη η ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς, θα ξεκινήσει ουσιαστικά από σήμερα, με τους παίκτες του «δικεφάλου» να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά από το χθεσινό (11/05) ρεπό. Βέβαια, ο Γιούρι Ζντοβτς καταστρώνει τα πλάνα του, για την κατάληψη της 3ης θέσης, αλλά παράλληλα δουλεύει και για την επόμενη μέρα.

Μαζί με τον Μάκη Αγγελόπουλο, ο Ζντοβτς προχωράει στον σχεδιασμό της νέας σεζόν, η οποία θα πρέπει φυσικά να κάνει την ΑΕΚ ακόμα πιο δυνατή και πάνω από όλα να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν φέτος, σε όλα τα επίπεδα. Είναι σαφές ότι ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, στηρίζει απόλυτα τον Σλοβένο κόουτς, αφού πιστεύει στις δυνατότητες του.

Για αυτό άλλωστε, οι δυο τους, είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και για θέματα που αφορούν την επόμενη σεζόν, όπως για παράδειγμα το μέρος που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, ακόμα είναι νωρίς για να μπούμε στη λογική των προσώπων, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι σαφές ότι ο Γιούρι Ζντοβτς θα έχει τον πρώτο λόγο στις επιλογές παικτών, δηλαδή θα έχει τα απαραίτητα εχέγγυα για να «κτίσει» την ΑΕΚ, όπως ακριβώς την θέλει.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X