Συμφωνεί με προϋποθέσεις για την ημερομηνία τελικού ο Κοντονής

Συμφωνεί με προϋποθέσεις για την ημερομηνία τελικού ο Κοντονής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικός ως προς την ημερομηνία που όρισε η ΕΠΟ τον τελικό του Κυπέλλου εμφανίζεται ο Σταύρος Κοντονής, με πληροφορίες από το Υπουργείο να αναφέρουν πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού είναι σύμφωνος στο να διεξαχθεί ο αγώνας στις 17 Μαΐου, εφόσον όμως τηρηθούν δύο αυστηρές προϋποθέσεις.

Η πρώτη έχει να κάνει με την αλλαγή του τιμ που ανακοίνωσε η ΕΠΟ να πλαισιώσει τον Σιδηρόπουλο, τηρώντας τα συμφωνηθέντα στην συνάντηση που είχαν μεταξύ τους. Ορίζοντας στο πλευρό του Σιδηρόπουλου το τιμ που έχει μαζί του ο κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, στους ευρωπαϊκούς αγώνες. Η δεύτερη έχει να κάνει με την Nova και τις αντιδράσεις του καναλιού, σε πιθανή αλλαγή ημερομηνίας των πλέι οφ.  Θα πρέπει να συμφωνήσει η NOVA στη μετάθεση των ημερομηνιών για τη 2η και την 3η αγωνιστική δηλαδή, που θα γίνουν το ερχόμενο Σάββατο και την Παρασκευή 20 του μήνα αντίστοιχα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X