Και τώρα η τρίτη θέση

Και τώρα η τρίτη θέση
Photo Credits: INTIME

Το τρίτο παιχνίδι των ημιτελικών κόντρα στον Ολυμπιακό δεν είχε την κατάληξη που ήθελαν όλοι στην ΑΕΚ, καθώς αν και η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς έδειξε καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφυγε με… σκυμμένο κεφάλι, καθώς ηττήθηκε με 75-89, με το αποτέλεσμα να τελειώνει την πορεία της στα ημιτελικά.

Η Ένωση, πλέον, ετοιμάζεται για τους μικρούς τελικούς των Play off, με τον στόχο της τρίτης θέσης να είναι αυτός που είχε τεθεί επί τάπητος από την πρώτη στιγμή που «χτίστηκε» η ομάδα. Έτσι, οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς έχουν την ευκαιρία να τον κατακτήσουν και να… σώσουν κατά κάποιο τρόπο την παρτίδα, έστω και την ύστατη ώρα.

Για μία ακόμα φορά η Βασίλισσα εμφάνισε αδυναμίες στο παιχνίδι της, κάτι το οποίο εντόπισαν άπαντες εντός των τειχών, ωστόσο όλοι θέλουν να αντιστρέψουν το κλίμα στους μικρούς τελικούς και να αλλάξουν τα δεδομένα.

Έτσι, λοιπόν, με την τρίτη θέση να είναι υπό διεκδίκηση η ΑΕΚ έχει τον χρόνο μπροστά της ώστε να ηρεμήσει και να… μαζέψει τα κομμάτια της, έπειτα από τον αποκλεισμό, με σκοπό να εμφανιστεί βελτιωμένη κι έτοιμη να διεκδικήσει την τρίτη θέση των Play off.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X