Δίωξη στον παρατηρητή του ΑΕΚ-Ατρόμητος!

Δίωξη στον παρατηρητή του ΑΕΚ-Ατρόμητος!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας και παρατηρητή του ΑΕΚ – Ατρόμητος, Μανώλη Παλάσκα, ασκήθηκε από τον υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου.  Μανώλης Παλάσκας κατηγορείται για «πλαστογραφία από κοινού μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση» και θα δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Καρδίτσας την 1η Ιουλίου, μαζί με δύο ακόμη μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας, τους Αλέξανδρο Λέκκα και Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας ήταν παρατηρητής, εκτός από τον φετινό ημιτελικό ανάμεσα σε ΑΕΚ κι Ατρόμητο, στον περυσινό επεισοδιακό προημιτελικό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στο ΟΑΚΑ, στον τελικό την ίδια σεζόν ανάμεσα σε Ξάνθη κι Ολυμπιακό ενώ βρέθηκε και στα μπουζούκια, στα… επινίκια της ομάδας του λιμανιού!

Σήμερα (10/5) λοιπόν, όπως έγινε γνωστό, του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη για πλαστογραφία και δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, καθώς και σε δύο ακόμη μέλη του ΔΣ της εν λόγω Ένωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Υπεύθυνος Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων κ. Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος των 1. Μανώλη Παλάσκα του Χρήστου, Προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας, 2. Αλέξανδρου Λέκκα του Ζαχούλη, Γενικού Γραμματέα του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας και 3. Κων/νου Λαμπρόπουλου του Γεωργίου ταμία του ΔΣ της ΕΠΣ Καρδίτσας για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται στις διατάξεις των άρθρων 30 (πλαστογραφία) και του άρθρου 26 (παραβάσεις καταστατικού-κανονισμών – δυσφήμηση του ποδοσφαίρου) του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X