Αποφασισμένος να αλλάξει την ΑΕΚ ο Γιούρι

Εδωσε στίγμα και συνεχίζει
Photo Credits: INTIME

Οι τελευταίες μέρες ήταν πάρα πολύ έντονες στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Η κακή εικόνα της ομάδας στα παιχνίδια του ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το επεισόδιο του Γιούρι Ζντοβτς με τον Τορίν Γκριν «βάρυναν» αρκετά την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, όμως άπαντες βγάζουν την διάθεση να αλλάξουν την κατάσταση. Και πρώτος απ’ όλους ο Σλοβένος προπονητής της Βασίλισσας.

Το «ξανθό σκυλί», το οποίο από το ξεκίνημα της καριέρας του, ως αθλητής ακόμα, έχει τον χαρακτήρα και το πνεύμα νικητή, συνεχίζει και στην προπονητική με την ίδια διάθεση και συνέπεια. Σε πολλά πηγαδάκια και κατ ιδίαν συζητήσεις σε όλους τονίζει το ίδιο. Πως θέλει η ΑΕΚ να είναι πρωταγωνίστρια και να παλεύει για τίτλους. Αυτό, φυσικά, διεμήνυσε και στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, ο οποίος τον στηρίζει από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην ομάδα.

Στο πρόσωπο του Ζντοβυς, άλλωστε, ο Αγγελόπουλος βλέπει τον άνθρωπο που θα οδηγήσει την ΑΕΚ στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Σλοβένος, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να πετύχει με την Ένωση και θέλει να περάσει τη φιλοσοφία και το πνεύμα νικητή που τον διακρίνει.

Δεν είναι τυχαίο πως σε πολλές συζητήσεις του με τον Αγγελόπουλο εξηγεί ακριβώς αυτό το πράγμα. Πως σιχαίνεται την ήττα, ενώ ήταν από τους πρώτους που ήθελαν να αλλάξουν την κατάσταση, έπειτα από την ντροπιαστική ήττα στο ΣΕΦ με 35 πόντους στον πρώτο ημιτεικό. Για το λόγο αυτό έχει φροντίσει ακόμα και να… τσαλακώσει την εικόνα του για χάρη του κοινού καλού.

Ο Ζντοβτς είναι αποφασισμένος να επαναφέρει την ΑΕΚ στο δρόμο των τίτλων και των επιτυχιών. Ξέρει πως στην Βασίλισσα έχει μία από τις πιο σπουδαίες ευκαιρίες της καριέρας του για να πετύχει κάτι σπουδαίο και θέλει σαν… τρελός να το καταφέρει, δίνοντας χαρά στον κόσμο, ο οποίος δεν πέρασε και… λίγα όλα αυτά τα χρόνια, στα οποία η Ένωση βρέθηκε μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X