Ώρα να μπουν τα ελεύθερα σουτ

Κοντά στην στρογγυλοποίηση Μπράουν και Χέρστον
Photo Credits: INTIME

Ένα σημαντικό στοιχείο το οποίο και παίζει μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη των κλειστών αγώνων στο σύγχρονο μπάσκετ, είναι αναμφίβολα τα ελεύθερα σουτ.

Αυτό ισχύει και στην περίπτωση της ΑΕΚ, που έχασε δύο φορές στο ΣΕΦ με διψήφιες διαφορές από τον Ολυμπιακό. Σήμερα (19:00-enwsi.gr και ΟΤΕ Sport 4) στο ΟΑΚΑ, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά, με δεδομένο ότι οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς θα παίξουν στην έδρα τους, μπροστά στο κοινό τους.

Ωστόσο, έχει μεγάλη σημασία να μπουν τα ελεύθερα σουτ, κάτι που δεν έγινε στα δύο πρώτα ματς στο ΣΕΦ και ειδικά στο πρώτο. Οι παίκτες της ΑΕΚ, πρέπει να αξιοποιήσουν και την παραμικρή ευκαιρία που θα τους δοθεί, διότι η ευστοχία θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην τελική έκβαση του σημερινού ματς.

Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός παίζει πολύ συχνά, πιεστική άμυνα με παγίδες, η σωστή κυκλοφορία είναι αυτή που μπορεί να φέρει τα ελεύθερα σουτ. Το θέμα λοιπόν είναι, οι παίκτες της ΑΕΚ να εκτελέσουν σωστά και να ξεσηκώσουν το κοινό, σπάζοντας και την ψυχολογία των φιλοξενούμενων.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X