Χρειάζεται τον καλό Σάκοτα

Πρώτη ήττα με ρετρό φανέλα
Photo Credits: INTIME

Η ημιτελική σειρά με τον Ολυμπιακό μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ στοχεύει στη νίκη, στην τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ώστε να δείξει πως το φετινό πρότζεκτ μπορεί να σταθεί πολύ καλά σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Παράλληλα, το «πληγωμένο» γόητρο είναι ένας ακόμα παράγοντας ο οποίος έχει πεισμώσει τους παίκτες της ΑΕΚ.

Οι παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους, για όσα συνέβησαν στα δύο παιχνίδια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και κυρίως να αποδείξουν πράγματα προς τους επικριτές τους. Για να έρθουν, όμως, όλα όπως τα θέλουν είναι δεδομένο πως πρέπει να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά και ο Σλοβένος προπονητής της ομάδας.

Το «ξανθό σκυλί», επίσης, ξέρει πως για να έχει τύχη η ομάδα του θα πρέπει να πάρει περισσότερα από τον Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της Ένωσης στην καλή του μέρα αλλάζει άρδην τις ισορροπίες ενός αγώνα, χάρη στο μακρινό σουτ το οποίο διαθέτει. Στα δύο πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, όμως ο προπονητής πιστεύει σε αυτόν και περιμένει να δείξει το καλό πρόσωπό του.

Με τον Σάκοτα σε καλή μέρα, άλλωστε, η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να απειλήσει τόσο μακριά από το καλάθι, όσο και στο «ζωγραφιστό», αξιοποιώντας τα αθλητικά προσόντα του αρχηγού…

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X