Μπακαούκας στο enwsi.gr: "Να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν για το τμήμα"

Μπακαούκας στο enwsi.gr: "Να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν για το τμήμα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χριστόφορος Μπακαούκας μίλησε στο enwsi.gr μετά τον αγώνα με τον Πανελλήνιο και αναφέρθηκε στην συνάντηση που είχαν με τον κόσμο και τις εξελίξεις στο τμήμα:

«Την άλλη εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Όλοι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Είναι πολλά τα ερωτηματικά που έχουμε σαν ομάδα και από κει και πέρα μαζί με την στήριξη του κόσμου που είναι πάντα δίπλα μας θα γίνει ένα ραντεβού που θα συζητήσουμε για το μέλλον του χάντμπολ. Σήμερα ήταν πολύ σημαντική η παρέμβαση του κόσμου. Είχε μεγάλη σημασία για μας, τα παιδιά ήρθαν στα αποδυτήρια, μιλήσαμε, είπαμε πολλά πράγματα ανοιχτά. Είναι  μαζί μας, πάντα ήταν μαζί μας όλος ο κόσμος της ΑΕΚ και τον ευχαριστούμε. Σίγουρα συνέβαλλε πολύ στο να κατέβουμε να παίξουμε. Την άλλη εβδομάδα έχουμε να πάρουμε μεγάλες αποφάσεις. Ελπίζω να γίνουν αυτά που πρέπει και όλοι να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν για αυτό το τμήμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X