Ποιος κοροϊδεύει ποιον;
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άραγε υπάρχει άλλη χώρα που να έχουν συμβεί έστω και και μια φορά όλα όσα έγιναν στην Ελλάδα τις τελευταίες 72 ώρες; Πολύ αμφιβάλλω για να μην πω ότι είμαι απόλυτα πεπεισμένος. Το τελευταίο βέβαια ήταν και το καλύτερο, σκορπώντας το γέλιο σε όσους προσπαθούν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις. Σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η ΕΠΟ συνεδρίασε το Σάββατο (7/5) και αποφάσισε λέει να ορίσει τον τελικό για την Κυριακή 15 Μαϊου. Δηλαδή …”αλλού γι’ αλλού”. Λες και δεν ξέρουν ότι κάτι τέτοιο δύσκολα μπορεί να συμβεί.

Το μόνο που τους ενδιαφέρει όμως είναι οι εντυπώσεις. Να δείξουν ότι βγαίνουν “νικητές” από την κόντρα με τον Σταύρο Κοντονή. Τίποτα άλλο. Αδιαφορούν για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι αυτό είναι ξεκάθαρο. Γιατί αν δεν αδιαφορούσαν θα είχαν φροντίσει να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός, επί ίσοις όροις, αφήνοντας ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες που συμμετέχουν σ’ αυτόν. Όχι μόνο τη μία. Αλήθεια θα δοθεί ποτέ κάποια απάντηση στο ερώτημα “γιατί στον κορυφαίο αγώνα του θεσμού δεν ορίστηκαν ΜΟΝΟ διεθνείς διαιτητές”; Αυτό δεν είναι άλλωστε το πιο λογικό;Ποτέ, καμία απάντηση.

Επίσης, αν δεν σκεφτόντουσαν μόνο το πως θα ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους, ότι και καλά δηλαδή πέρασε το δικό τους, δεν θα έγραφαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους και τις τρεις ακόμα ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, οι οποίες (μαζί με την ΑΕΚ) δε φταίνε σε τίποτα να αλλάξουν ξανά το πρόγραμμά τους, επειδή τσακώνεται ο Γκιρτζίκης με τον Κοντονή.

Μην κοροϊδευόμαστε. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν μπορεί να γίνει ο τελικός στις 15 Μαίου. Για τρεις σημαντικούς λόγους. Πρώτον δεν έχει παρέλθει το δεκαήμερο, στο οποίο αναφέρεται η ανακοίνωση του υπουργού για την αναβολή. Δεύτερον επειδή δεν πρόκειται να δεχθεί η ΑΕΚ να παίξει σε αγώνα με …σημαδεμένη τράπουλα (χωρίς δηλαδή διεθνείς διαιτητές) και τρίτον επειδή δεν είναι δυνατόν να δεχθούν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος να γίνουν “λάστιχο” και να παίζουν πλέι οφ κάθε 2-3 μέρες, προκειμένου να ικανοποιήσουν τα τερτίπιτα της Ομοσπονδίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X